jueves, 17 de diciembre de 2009

La llegenda del Masnou

El següent treball l'he realitzat amb la Carol Ramis.
El treball consistia en buscar la llegenda d'un lloc determinat i fer un montatge visual; i exposar el treball final devant dels grups A i B i dels dos professors de les assignatures que avalurien el treball: TIC i Comunicació.

En primer lloc vem decidir fer el treball juntes perquè totes dues vivim al mateix poble. Aleshores vem organitzar-nos la feina. Primer vem anar a la biblioteca pública per agafar informació, després per ampliar-ho vem anar al punt d'informació "La Gent del Masnou" on tres homes grans ens van proporcionar diferents anècdotes i llegendes del poble. Un cop obtinguda tota la informació vem fer un recull i vem crear la llegenda a partir d'una ja creada, complementant-la amb fets històrics.
En segon lloc vem grabar en vídeo els diferents llocs del poble que anomena la llegenda, per fer el montatge audiovisual amb el programa MovieMaker afegint el so del mar que vem baixar-nos d'una web.
Alhora de fer l'exposició vem repartir-nos la llegenda i disfrassar-nos de pescadors.
Un cop representada la llegenda, per penjar-ho al bloc hem introduït la nostra veu explicant la llegenda en el vídeo, deixant el so del mar com a fons.
I aquest és el resultat:

No hay comentarios:

Publicar un comentario