jueves, 10 de diciembre de 2009

Primer dia d'universitat

Ha seminari, després de juga a un joc que va portar la Carmina, ella mateixa ens va proposar de fer el mateix, però aquesta vegada ens el teníem que inventar nosaltres, així que jo i les meves companyes (Andrea Marquier, Anna Varderi, Marta Muñoz i la Marta Arumí)varem fer el joc.
Aquesta activitat és va proposar a partir de l’explicació de les qualitats del so, que ja li havíem donat un cop d’ull anteriorment a la classe de música. Varem tractar diferents temes, però un dels més importants va ser el de la importància de saber escoltar, i d’ensenyar a escoltar a la primera etapa.

Ara si explicaré en que consisteix el joc;
Es tracta de que aparti de uns sorolls i unes imatges cal ordenar-les per formar una historia.
Per poder fer nosaltres aquesta activitat el que vam fer és, agafar una gravadora i gravar diferent sorolls de la universitat, i amb una càmera de fotografiar, vam fer fotos de la representació dels sorolls que havíem gravat. A partir d’aquí tant sols calia pensar una historia, escriure-la i amb el programa del Windows Media Pleyer editar les imatges i els sons.




El primer dia d’Universitat:
La Martina, per fi a complert el seu somni. El gran dia ha arribat, avui comença a la Universitat.
Tota nerviosa, es dirigeix a la facultat sense conèixer a ningú, ni tan sols sap qui seran els seus futurs companys. (foto uni) Al ser el primer dia, la pobra Martina no sap cap on anar i finalment decideix dirigir-se cap a les primeres escales que troba. (foto escales). Al arribar al capdavall, troba diferents portes de les quals es veu obligada a triar-ne una. (foto porta). Cada vegada, està més nerviosa, no sap que fer ni a on dirigir-se. De sobte troba la porta d’uns lavabos de noia, i sense pensar-s’ho entra a refrescar-se per tranquil•litzar-se una mica. (foto lavabo). Ara que ja es troba més relaxada, de cop li passa pel cap que és el seu primer dia a la facultat i que ha d’anar a l’auditori. Allà, donaran la benvinguda als nous estudiants i els horaris del nou curs. (foto auditori). Acabada ja la xerrada de benvinguda, la Martina juntament amb una nova amiga, decideix recórrer i investigar la universitat, tots el passadissos i racons plens d’històries i emocions.(foto passadís). Al sortir de la universitat la Martina es queda encantada amb uns nens que veu al pati del costat. El sentiment que l’envaeix és el que ha provocat que la Martina estigui a la universitat apunt de començar Magisteri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario