domingo, 4 de octubre de 2009

ELS ADOLESCENTS CONSUMEIXEN CÀNNABIS??

Podem parlar d’un article força interessant, tracta sobre els factors de risc del consum adolescent de cànnabis.
El cànnabis és una droga il·legal que la trobem en major extensió de consum arreu del món. Estudis realitzats han observat que en molt poc temps (20 anys) aquesta substància ha incrementat en quasi tots els països de la Unió Europea.
L’article exposa que aquesta substància a augmentat sobre tot entre la població de joves i escolars, d’aquí podem destacar que a Espanya es troba quasi una de les majors taxes dins del consum adolescent.
Unes dades importants són que amb una dècada s’ha duplicat el consum habitual al nostre país, passant del 12’4% al 1994, al 21,1% el 2004.

Aquest article le tret d’una revista anomenada EDUCAT hi ha estat escrit per un conjunt de doctores que estan posades dins del d’un departament de psicologia.

1 comentario:

  1. Avui m’agradaria començar el dia aportant més información sobre l’article que ha publicat l’Andrea Figueres anomenat “Els adolescentes consumeixen Cànnabis?” fent així una petita aportació de una notícia emesa a “Telemadrid” que he trobat en la web YouTube, on parla dels joves i els problemes de les drogues.

    Continua en el meu bloc

    ResponderEliminar